• Over ons

Eigenlijk is dit allemaal een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal in 2015. Ik zat in een kleine bottleshop in Sevilla. De bottleshops zijn niet net als hier. Je mag in Spanje gewoon drinken in de bierwinkel en in dit geval was er zelfs een tap aanwezig. Er stonden twee bieren die direct onze aandacht trokken. Cowboys From Hops en Call of Cthulhu van In Peccatum. Je raadt het al. Direct verliefd. De etiketten sprongen van de plank. Wat blijkt? De bieren waren ook nog eens fantastisch. Aangezien we altijd al hebben willen ondernemen, hebben we eerst geprobeerd In Peccatum in Nederland weg te zetten. Alhoewel er al een aantal Spaanse merken overal beschikbaar waren in Nederland, verwelkomde de Nederlandse markt In Peccatum met open armen. Na een lange tijd een focus te hebben gehad op kleine Spaanse brouwerijen, halen we nu overal bieren vandaan. De zoektocht naar betaalbaar mooi bier is sindsdien niet meer opgehouden. Op dit moment hebben we bier uit Spanje, Portugal, België, Duitsland, Polen, Noorwegen, Slovenië, Roemenië en IJsland in het assortiment. We verwachten de komende tijd echter nog veel meer.

Het is onze missie dan ook geweldige onbekende brouwerijen weg te zetten, in de beste winkels en cafés van Nederland. En dat alles tegen een scherpe prijs. We betalen steeds meer voor speciaalbier en dat vinden we nergens voor nodig. Bestel je bij 34 Bieren? Dan weet je zeker dat je je klanten iets exclusiefs kan aanbieden, zonder teveel te betalen. Het mooiste van alles? Wij werken alleen direct met onze brouwerijen. Op deze manier krijgen zij een eerlijke prijs om te blijven doen waar zij goed in zijn. Geen middleman. Geen bullshit. Gewoon goed bier.

Ons logo bevat een schedel. Vrij extreem voor een groothandeltje in speciaalbier. Dat is ook precies waar we naar op zoek zijn. Extreme bieren. Extreme etiketten. Ik zou niet weten hoe we dat beter kunnen uitbeelden dan een schedel dat speciaal voor ons is getekend. Daarnaast hoor ik je al denken. 34 Bieren? Hoezo dat dan? Heel simpel. Onze focus lag op exclusief Spaans bier toen we begonnen. De landcode van Spanje? Precies! +34. Alhoewel we ons assortiment flink hebben uitgebreid, willen we onze roots niet vergeten. Daarom zijn wij 34 Bieren. Uw groothandel voor exclusief speciaalbier.