Cervisiam is een brouwerij uit Oslo, Noorwegen. Martin, Pushkin en Shea zijn begonnen in een schuur in één van de buitenwijken van Oslo. Na te hebben meegedaan aan verschillende home brew wedstrijden is in 2015 Cervisiam geboren. Sindsdien brengen zij te gekke bieren op de markt.

Cervisiam focust niet alleen op goed smakend bier. Het mondgevoel is voor deze kleine brouwerij ook ontzettend belangrijk. Om deze reden gebruiken zij niet alleen het standaard recept van water, hop, mout en gist. Er worden allerlei andere grondstoffen gebruikt om zo het perfecte biertje te maken.

Momenteel maken zij veel New England style hoppige bieren en de dikste stouts die je kan bedenken. Het mooiste? Deze top bieren stoppen ze in blikken met te gekke designs met referenties naar de pop-cultuur waar zij mee op zijn gegroeid. Dank!

In Oslo en dorst? Vergeet dan zeker niet Oculus in Oslo te bezoeken. Hier zullen hun bieren als eerste op de tap te vinden zijn!

Wil je meer weten over Cervisiam? Ga naar de website door hier te klikken of check social media via onderstaande knoppen.

 

Niets Gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op